لیست اختراعات حسین زارعی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 13
تاریخ ثبت: 1398/01/27
خلاصه اختراع:

گل مريم يكي از گل¬هايي است كه نياز آبي زيادي دارد كه در سال¬هاي اخير با مشكل كم¬آبي در كشور مواجه هستيم. از سوي ديگر اين گياه نياز به تغذيه زياد و مناسبي دارد و توليد¬كنندگان هزينه زيادي را براي خريد كودهاي متحمل خواهند شد و آب¬ها و محيط زيست نيز آلوده خواهد شد. بالا بودن عناصر سمي باعث بروز مشكلاتي مانند تراكم نيترات در خاكهاي زراعي و آلودگي محيط زيست مي گردد. كشت گياه مريم در سيستم هيدروپونيك به جاي خاك باعث كاهش مصرف آب شده و استفاده از عصاره برخي گياهان به عنوان مواد مغذي مي¬تواند منجر به كاهش مشكلاتي همچون مسموميت خاك¬ها و آلودگي محيط زيست مي¬شود. كاهش مشكلات مربوط به آلودگي و ضرر رساني به خاك¬ها و محيط زيست، طبيعي بودن، ارزان¬تر بودن، كمك قابل توجه اقتصادي به توليدكنندگان گياهان دارويي در كشور، كاهش آب مصرفي از مزاياي اين اختراع مي باشد. با توليد اين محلول و عرضه آن در ظروف مناسب به بازار و توليد صنعتي آن، در چرخه توليد گل مريم در شرايط هيدروپونيك به صورت مستقيم استفاده خواهد شد و توليدكنندگان گل و همچنين افرادي كه علاقمند به توليد در منزل يا محيط كار دارند مي¬توانند از آن¬ها در بسته¬بندي¬هاي كوچكتر استفاده نمايند.

تاریخ اظهارنامه: 1391/12/08
تاریخ ثبت: 1392/03/12
خلاصه اختراع:

شمش روي هاي گريد ( H.G) و اسپيشيال هاي گريد ( S.H.G ) و سرب فلزي با درصد خلوص 99% 1)شمش ( S.H.G ) در استاندار دهاي بين المللي با خلوص (995/99 %) و شمش ( H.G ) با خلوص (99/99 %) شناخته شده است. فلز نقره رنگ براق با مشخصات روي خالص مي باشد كه در اين روش از پسماند كارخانه هاي توليد كننده روي و خاك هاي كم عيار بدست مي آيد كه داراي اهميت خاصي به لحاظ مصرف آن در صنايع مختلف مي باشد. 2)سرب فلزي حاصل از اين روش با درصد خلوص 99% بدست مي آيد ، با رنگ ويژه سرب مايل به آبي كه داراي خواص سرب بوده و داراي 500-900 ميلي گرم نقره به همراه خود است. كاربرد و موارد مصرف: 1)فلز روي ( S.H.G) بيشتر در صنايع آلياژي مثل زاماك و غيره كه خلوص بالا مورد نياز است مصرف مي شود و فلز روي ( H.G) نيز چون داراي مقدار سرب كمتر در حدود پايين تر از 70 ppm مي باشد در صنايع گالوانيزاسيون مصارف فوق العاده زيادي دارد ،علاوه بر اين قابل ذكر است شمش هاي فوق الذكر به علت خلوص بالا در بازار از قيمت بالائي نيز نسبت به شمش هاي روي فعلي با درصد خلوص حداكثر (98/99%) برخوردار مي باشند. 2)شمش سرب توليدي به اين روش نيز با توجه به دارا بودن مقدار نقره قابل توجه ،در صنعت آند هاي سربي مصرف بسيار زيادي را دارا مي باشند. 3)آجر توليد شده نيز مي تواند به عنوان آجر قرمز رنگ در رده هاي پايين تر به عنوان سنگ فرش و غيره مورد استفاده قرار گيرد. 4)در اين طرح سولفات سديم تك آبه يا 10 آبه خالص نيز به عنوان محصول جانبي توليد مي گردد كه در صنعت شيشه و شوينده ها مصرف عمده دارد. بررسي جايگاه صنعتي : در حال حاضر در كشور كسر كوچكي از توليدات كارخانجات روي به صورت ( H.G) مي باشد و ( S.H.G) نيز در مقياس صنعتي فعلا توليد نمي شود. و همچنين سرب نقره دار نيز از اهميت بالائي برخوردار است و آجر هاي توليدي نيز مي تواند به عنوان آجر درجه 3 مورد استفاده قرار گيرد. اين محصولات علاوه بر توجيه اقتصادي بالا ،از لحاظ زيست محيطي نيز حائز اهميت مي باشد. سولفات سديم توليدي نيز جزو اقلام پر مصرف در صنايع شيشه و شوينده ها مي باشد. مزاياي اين طرح: 1)حذف كليه آلايندگي هاي زيست محيطي حاصل از كيك ليچ كه عمده پسماند كارخانه هاي روي است و فعلا معظلي براي محيط زيست هستند. 2)ايجاد ارزش افزوده از پسماند ليچ و خاك هاي كم عيار و ايجاد اشتغال پايدار. 3)وارد نمودن استخراج حلالي به چرخه توليد روي كشور كه روش نويني است . 4)استفاده از ستون هاي استخراج حلالي و طراحي آن ها در مقياس صنعتي در كشور. 5)ايجاد ارتباط بين ليچ هاليدي با الكترووينينگ سولفاتي براي اولين بار در صنعت سرب و روي كشور. 6)با ايجاد اين تكنيك در كنار كارخانه هاي روي كمك بزرگي به پايداري و سوددهي آن ها مي شود. 7)استفاده از روش استخراج حلالي با دپا در مقياس صنتي كه خوشبختانه اين ماده در داخل كشور ( يزد) در مقياس صنعتي توليد مي شود.

تاریخ ثبت: 1395/10/29
خلاصه اختراع:

پايين بودن عمر گلجايي (عمر پس از برداشت) گل نرگس و ضايعات پس از برداشت آن كه از دلايل مهم آن تجمع ميكروب¬ها و قارچ¬ها و در ظروف حاوي آب آن¬ها و كاهش كربوهيدرات¬هاست، باعث ايجاد مشكلاتي براي توليدكنندگان در زمان انبار پس از برداشت، غرفه¬داران بازار¬هاي گل و گفروش¬ها ايجاد مي¬نمايد و از طرفي اين موضوع باعث كاهش رغبت مردم به خريد بيشتر اين گل مي¬نمايد. در اين پژوهش، از عصاره ميوه نارنج و ساكارز براي ساخت يك محلول نگهدارنده براي افزايش عمر گلجايي و جلوگيري از پيري زودرس گل نرگس استفاده شد. به طوري كه عصاره نارنج به دليل دارا بودن اسيد¬هاي آلي و كاهش pH به عنوان كاهش¬دهنده باكتري¬ها و انسداد آوندي به همراه ساكارز به عنوان يك منبع كربوهيدراتي، منجر به ايجاد يك محلول مناسب، ارزان قيمت، سالم، طبيعي و قابل دسترس مي¬گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/08/28
تاریخ ثبت: 1397/01/20
خلاصه اختراع:

اختراع طراحي و ساخت نانوسامانه آهسته رهش كاتيوني نيوزومي پگيله حاوي داروي گياهي كوركومين جهت رسانش به سلول‌هاي سرطاني پستان ردهMCF-7 \\\\\\\\\\\\\\" در زمينه سامانه هاي دارورساني در حوزه علم نانوبيوتكنولوژي و نانوپزشكي مي باشد كه مقصود اين اختراع كپسوله كردن ميزان مناسبي از تركيب داروي گياهي كوركومين با خاصيت ضد سرطاني در داخل نانونيوزوم دو لايه حاوي سورفاكتانت غير يوني تويين 60 با منحني آهسته رهش به منظور افزايش پايداري دارو در خون و ارتقاي اثر گذاري آن بر سلول هاي سرطاني مي باشد. فرآيند اصلي شامل: ۱- تهيه نيوزوم حاوي داروي كوركومين با روش آبدهي فيلم نازك ليپيدي كه فاز ليپيدي شامل: تويين 60 : كلسترول : فسفوليپيد DSPE-MPEG2000 : فسفوليپيد كاتيوني DOTAP با نسبت مولي 59.5 : 25.5 : 5 : 10 به همراه تركيب دارويي كوركومين با غلظت mg/ml 0.5 ۲- كاهش اندازه جهت توليد نانونيوزوم كاتيوني پگيله حاوي داروي كوركومين با اندازه 4/85 نانومتر، مي باشد. از برجستگي هاي اختراع، به كارگيري و بارگذاري تركيب داروي گياهي كوركومين (از ريزوم زردچوبه) به ميزان بيش از 95٪ در نانوسامانه نيوزومي كاتيوني پگيله با رهايش آهسته داروي كوركومين با اندازه بين 80 تا 100 نانو متر با بار سطحي 14.83+ ، به منظور رسانش بهتر دارو به سلول هاي سرطاني و كاهش اثرات جانبي بر سلول هاي سالم مي باشد كه در توليد سامانه هاي نوين دارورساني براي درمان سرطان كاربرد دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/05/08
تاریخ ثبت: 1397/05/23
خلاصه اختراع:

پايين بودن عمر گلجايي (عمر پس از برداشت) گل ژربرا و ضايعات پس از برداشت آن كه از دلايل مهم آن تجمع ميكروب¬ها و قارچ¬ها و در ظروف حاوي آب آن¬ها و كاهش كربوهيدرات¬هاست، باعث ايجاد مشكلاتي براي توليدكنندگان در زمان انبار پس از برداشت، غرفه¬داران بازار¬هاي گل و گفروش¬ها ايجاد مي¬نمايد و از طرفي اين موضوع باعث كاهش رغبت مردم به خريد بيشتر اين گل مي¬نمايد. در اين پژوهش، از عصاره ميوه سيب و اسانس گياه رزماري براي ساخت يك محلول نگهدارنده براي افزايش عمر گلجايي و جلوگيري از پيري زودرس گل ژربرا استفاده شد. به طوري كه تركيب عصاره ميوه سيب به دليل دارا بودن اسيد¬هاي آلي و كاهش pH و همچنين يك منبع كربوهيدراتي مناسب به همراه اسانس رزماري به عنوان يك ماده ميكروب¬كش جهت جلوگيري از انسداد آوند گياه، منجر به ايجاد يك محلول مناسب، ارزان قيمت، سالم، طبيعي و قابل دسترس مي¬گردد.

تاریخ ثبت: 1397/06/31
خلاصه اختراع:

در اين اختراع لباس با سيستم تهويه مطبوع براي كاهش فشارحرارتي در هواي گرم و خشك و يا گرم و مرطوب طراحي و ساخته شده است. سيستم تهويه مطبوع لباس مذكور از نوع هوايي بوده و از فن هاي سانتريفيوژ و يا جت فن كه داراي مزيت كارايي بالاتر و ابعاد كوچك تر است، استفاده شده است. در لباس خنك كننده مذكور هوا توسط جت فن و يا فن سانتريفيوژ به درون لوله اصلي دميده مي شود و توسط لوله اصلي ميتواند در قسمت بالا تنه و همچنين پايين تنه وحتي در قسمت سر و گردن توزيع شود. امكان استفاده طرح مذكور، بصورت كمربند در زير لباس، لباس زير و يا لباس بصورت تي شرت يا بادگير و يا مانتو نيز وجود دارد. توزيع مناسب هوا روي بدن باعث تبخير تعريق بدن و كاهش دماي بدن شده و احساس خنكي به فرد دست مي¬دهد. انرژي اين مجموعه توسط پاور بانك هاي موبايل كه كوچك، سبك، ارزان و قابل دسترس است، تامين مي شود. با وجود محدود بودن ظرفيت باتري قابل حمل و نياز به شارژ مجدد حداقل زمان روشن ماندن اين لباس 6 تا 8 ساعت ميباشد كه اين زمان براي استفاده در يك شيفت كاري مناسب است. البته درصورت استفاده از فن با توان و دور كمتر زمان روشن ماندن آن تا 16 ساعت افزايش ميابد و درصورت نياز به مدت زمان بيشتر مصرف كننده ميتوان يك عدد پاور بانك ذخيره به مجموعه اضافه است و به اين صورت زمان روشن ماندن لباس با سيستم تهويه مطبوع دو برابر افزايش ميابد همچنين در صورت در دسترس بودن برق ميتوان از آداپتور استفاده كرد كه محدوديت باتري برطرف مي شود. با توجه به ابعاد كوچك فن و پاور بانك مجموعه لباس خنك كننده كوچك و سبك بوده كه ميتوان آن ها را درون كيف كمري، كيف دستي، كوله پشتي ويا درون جيب قرار داد و مشكل ظاهر نامناسب فن هاي محوري بزرگ حل ميشود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/10/19
تاریخ ثبت: 1388/11/17
خلاصه اختراع:

زعفرانيك گياه استراتژيك مهم مي باشد كه به دليل ارزش اقتصادي بالا و اينكه اين گياه بومي منطقه ايران مي باشد از اهميت تحقيقاتي بسيار زيادي نيز برخوردار مي باشد. زعفران علاوه بر خصوصيات طعم دهندگي به غذاها و كاربرد آن به عنوان يك افزودني غذايي داراي خواص درماني متعددي نيز مي باشد. در دو يا سه دهه اخير دانشمندان علوم زيست شناسي و پزشكي به دنبال يافتن اثرات درماني زعفران و پيدا كردن مواد موثره موجود در آن بوده اند و در اين مسير به موفقيت هايي نيز دست پيدا كرده اند. در بين مواد موثره موجود در زعفران نيز كروسين مهم ترين رنگيزه كاروتنوئيدي بوده و در ضمن فراوان ترين آن ها نيز به شمار مي رود، در اين تحقيق سعي شده است تا با يك روش ساده و كم هزينه كروسين موجود در زعفرن را استخراج نمودو تا بتوان از آن در بررسي اثرات درماني زعفران و در نهايت استفاده از آن در درمان بيماري هاي مختلف سود جست. در روش مورد استفاده ابتدا بخش خوراكي زعفران خشك شده را در مخلوط آب و متانول حل كرده و پس از صاف كردن و جدا كردن ذرات نامحلول توسط سانتريفيوژ، با استفاده از يك ستون كروماتوگرافي سيليكاژل رنگيزه كروسين كه مهم ترين رنگيزه موجود در زعفران مي باشد جداسازي مي شود. نتايج نشان مي د هد كه در شيب غلظتي 60 به 40 متانول در آب بهترين جداسازي كروسين صورت گرفته است و همچنين در اين شرايط بيشترين كروسين نيز به دست مي آيد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/04/30
تاریخ ثبت: 1395/11/06
خلاصه اختراع:

در سالهاي اخير مصرف كودهاي شيميايي، پيامدهاي زيست محيطي نامطلوبي در خصوص وضعيت سلامت انسان¬ها و ديگر موجودات زنده به همراه داشته است. كمپوست كه مخلوطي فرآوري شده از مواد آلي مي¬باشد، از دير باز به دليل اثرات اصلاح¬كنندگي خاص و منحصر به فردي كه بر روي خصوصيات فيزيكي، شيميايي و بيولوژيكي خاك و در نتيجه رشد و افزايش محصول دارد مورد توجه كشاورزان قرار داشته است. بي¬شكل بودن كمپوست¬ها، مشكلات زيادي را در پخش آن¬ها در سطح زمين و يا در زمان مخلوط كردن با ساير مخلوط¬هاي گلداني ايجاد مي¬نمايد. استفاده از كمپوست پلت شده يكي از راه¬هاي مناسب براي رفع اين مشكل است. هدف از انجام پژوهش حاضر بررسي قابليت پلت شدن آن¬ها بوسيله لارو Potosia cuprea و محتويات كمپوست¬هاي توليد شده از برخي مواد آلي و ضايعاتي بود. نتايج نشان داد كه لارو Potosia cuprea تاثير بسزايي در توليد كمپوست پلت شده داشت. نتايج نشان داد كه بيشترين هدايت الكتريكي، مواد آلي، ازت كل، پتاسيم و فسفر در كمپوست زباله آشپزخانه حاصل شد. بيشترينpH ، ميزان تبديل ضايعات به كمپوست و يكنواختي كمپوست توليد شده مربوط به كمپوست چمن قيچي شده بود.

تاریخ اظهارنامه: 1387/09/18
مالک/مالکان: حسين زارعي
تاریخ ثبت: 1387/09/18
مخترع/مخترعان: حسين زارعي
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 13